Порции: 4
Продукти
- 250 г. обезкостено телешко месо
- 4 с.л. олио
- 1 глава кромид
- сол на вкус
- 2 моркова
- млян черен пипер
- 1 резен целина
- 1 ч.ч. отцеден стерилизиран грах
Приготвяне:
- Нарежете месото на малки парченца и го поставете в суха тенджера. Загрейте го на слаб котлон, докато побелее и сипете олиото.
- Добавете силно нарязания кромид и нарязаните на малки кубчета моркови и целина и ги запържете.
- Сипете един литър топла вода, посолете и варете на умерен огън до пълно сваряване на продуктите.
- Пасирайте граха и го прибавете към чорбата. Поръсете я с черен пипер и варете още пет-десет минути.
0 comments:
Публикуване на коментар